Pozdravljeni 
 
Kot vsak teden, vam tudi tokrat posredujem nov tedenski program VGC Andeški hram.
S ponosom pa vas tudi obveščam, da smo na MOCIS-u bili uspešni na razpisu Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS. Našo že tako bogato izobraževalno ponudbo dopolnjujemo z  novim projektom – Centrom za družine Andeški hram (2021–2025).
 
☀️Kaj je center za družine?
 – prostor druženja različnih generacij
–  podpora pri lažjem usklajevanju družinskega in poklicnega življenja
– podpora pri izboljšanju medsebojnih odnosov in starševskih kompetenc
– prostor za izmenjavo dobrih praks in pozitivnih izkušenj
☀️Vsebine, ki se bodo odvijale v centru, so naslednje:
– Izobraževalne in praktične delavnice na temo razvijanja pozitivnega starševstva.
– Počitniške aktivnosti za otroke in organizirane delavnice za otroke in mladostnike.
– Svetovanje z namenom izboljšanja obvladovanja čustev, gradnje pozitivne samopodobe, učenje reševanja problemov ipd.
 
Aktivnosti se bodo odvijale na sedežu MOCIS-a in v prostorih Večgeneracijskega centra Andeški hram, na Glavnem trgu 28a.  
Vse aktivnosti centra so za uporabnike BREZPLAČNE, na voljo pa je že nekaj prvih aktivnosti za otroke, ki bodo na sporedu v prvomajskih počitnicah. Še vedno pa se lahko prijavite tudi v program NEVERJETNA LETA-trening starševstva (začenjamo v ponedeljek). 

Poleg programa sproti pripravljamo še druge delavnice, videoposnetke, kvize ipd., kar objavljamo na naši Facebook strani in na YouTube kanalu.

Za videokonference prosimo udeležence, da se prijavo preko email naslova vgc@mocis.si ali na omenjene naslove in tel. številke (glejte tedenski program), kjer bodo dobili vse nadaljnje informacije.

Udeležencem nudimo podporo pri udeležbi na videokonferencah ter pri drugih vrstah komunikacije na daljavo, še naprej pa smo dosegljivi po telefonu 08 205 12 64 in e-mailu vgc@moci.si.

Vabljeni, da se aktivnosti udeležite in da nam pomagate doseči čim večje število ljudi, ki bi jih takšne vsebine morda zanimale in jim popestrile teden.

Hvala in lep pozdrav,

Sabina Zorjan