Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Kraj dogodka: Mocis

Na Dnevu odprtih vrat Svetovalnega središča za izobraževanje odraslih @MOCIS boste lahko pridobili informacije oz. poglobljeno svetovanje glede izobraževanja odraslih.

Toplo vabimo vse ki razmišljate o nadaljevanju formalnega izobraževanja (brezplačna osnovna šola za odrasle, srednješolski programi – ekonomist, računalnikar, računalniški tehnik in predšolska vzgoja), ki ga izvajamo na MOCIS-u.

Posebej prijazno v svetovalno središče na MOCIS-u vabimo tiste odrasle, ki še nimajo končane osnovne šole. Osnovna šola za odrasle je brezplačna. Hkrati vas bomo ves čas trajanja izobraževanja vodili in spremljali skozi izobraževanje.

MOCIS, ki ga že več kot 20 let odlikuje prepoznavnost, strokovnost, dostopnost in skrb za udeležence, vas vabi k vpisu v šolsko leto 2023/24. Vpisi že potekajo. Ne pozabite – na MOCIS-u se ne izobražujete sami, saj vam svetovalke ves čas nudijo najrazličnejšo podporo.

Dodatne informacije lahko pridobite v Svetovalnem središču za izobraževanje odraslih @MOCIS na kontaktih 070 165 190 ali kristina.navotnik@mocis.si